Impressie opdrachtgevers


Diezign heeft in de loop der jaren vele opdrachtgevers in het portfolio mogen opnemen. De ene opdrachtgever heeft dagelijks opdrachten voor ons, de ander zo af en toe een enkele keer per jaar. Het is altijd lastig een reclamebureau te beoordelen op reeds geleverd werk. Iedere opdracht is weer anders dan de anderen en moet op de eigen manier de eigen boodschap overbrengen. Iedere opdracht heeft dan ook een eigen doel en een eigen 'publiek'.

Naast concurrentie en/of privacy redenen tonen wij ook om bovenstaande reden geen reeds geleverd werk van onze opdrachtgevers op onze website. Hiernaast wel een korte reeks van enkele opdrachtgevers van Diezign:

Wij kunnen u natuurlijk wel op verzoek een (paar) voorbeeld(en) toesturen van geleverd werk. Dit kan per post of per e-mail. Een meer uitgebreid portfolio, met daarin veel van ons geleverde werk door de jaren heen, kunt u uiteraard geheel vrijblijvend komen bezichtigen bij ons. Wij kunnen dan ook al uw vragen beantwoorden en u op de mogelijkheden wijzen die passen bij het doel dat u voor ogen heeft en...
een lekker vers kopje koffie is zo gezet!

Wat vinden onze opdrachtgevers?


Organisatie: Gemeente Dordrecht / Dordt Sport
Persoon: Elvira van den Broek
Voor de ontwikkeling van promotionele uitingen voor onze activiteiten werken wij veel samen met Diezign. Met professionaliteit, actief meedenken, korte lijntjes, snel schakelen én scherpe prijzen weet Diezign altijd kwaliteit te leveren, in product en service.


Bedrijf: Nutri-Dynamics
Persoon: Tim van der Geest
Nutri-Dynamics is specialist op het gebied van private label voedingssupplementen, dieet- en gezondheidsproducten. In de eerste 6 jaar hebben wij met verschillende reclamebureaus zaken gedaan, totdat we via een van onze leveranciers bij Diezign terecht kwamen. Inmiddels werken we nu al ardig wat jaren samen en sindsdien regelen zij nu alles voor ons op het gebied van onze marketing. Zowel ontwerp als drukwerk. Inmiddels hebben we enorm veel laten maken zoals flyers, posters, stickers, product etiketten en banners. Ook alle advertenties voor in regionale dagbladen laten we door Diezign ontwerpen.
We doen nu ongeveer 6 jaar zaken met Diezign naar alle tevredenheid. Vooral het directe contact, de kwaliteit van het afgeleverde werk en de snelle levering zijn voor ons belangrijke punten om voor Diezign te kiezen. Ook is het erg prettig dat er wordt meegedacht bij het uitwerken van ideeën.
We zijn steeds weer verrast als we het eerste ontwerp krijgen toegestuurd. Meestal hoeft er niet veel meer worden aangepast, wat een hoop tijd bespaart. Al met al, dik tevreden!


Bedrijf: New Care Supplements
Persoon: Karen Draisma & Floortje Heijnen
Diezign past bij ons! Met snel handelen, een flexibele manier van werken en door mee te denken, wordt goed invulling gegeven aan onze dagelijkse communicatiestrategie.


Bedrijf: Port-IT
Persoon: Youri Hart
Port-IT is een maritiem bedrijf dat internationaal opereert. Hierdoor hebben wij hoge kwaliteitseisen betreffende onze reclame-uitingen maar is ook de nodige flexibilteit nodig als het gaat om net dat beetje extra.
Diezign geeft ons kwaliteit plus dat beetje extra en doet dat tegen scherpe prijzen en snelle levertijden. Ook het hebben van één aanspreekpunt voor ons artwork is ideaal en zeer op prijs gesteld! Dus als het aan Port-IT ligt is er maar 1 juiste uitvoerder voor uw design en dat is Diezign!.


Bedrijf: Golden Naturals BV
Persoon: Jan-Dirk Troost
In ons bedrijf Golden Naturals BV zijn we de afgelopen jaren fors gegroeid. We hebben daardoor te maken met enorm veel informatie, een gigantische goederenstroom en logistiek. Het gevoel van; in een achtbaan te zitten, hopen dat alle producten op tijd binnen komen en alles goed komt, is soms best stressvol.
Er is echt maar 1 bedrijf waar ik altijd op kan rekenen. U raadt het al: Diezign!


Bedrijf: Cor Supplements (PURO Foodsupplements)
Persoon: Cor Lippens (CEO)
Wij doen nu zo'n 10 jaar zaken met Diezign en daar zijn we nog steeds erg blij mee. Als klein bureau laat Diezign zien heel flexibel te zijn en altijd klaar te staan als we ze werkelijk hard nodig hebben. Bij Diezign geven ze goede creatieve adviezen, zijn ze opmerkzaam en denken ze ook mee als het om de kosten gaat. Al met al zijn we uitermate blij met Diezign.