Drukwerk


Eindeloze mogelijkheden…

Diezign heeft in de loop der jaren een stabiel netwerk van drukkers opgebouwd. In dit netwerk hebben we enkele drukkers voor het voordelig drukken van standaard drukwerk (visitekaarten, briefpapier e.d.) en handelsdrukwerk zoals flyers, folders en brochures. Voor het echte topkwaliteit drukwerk hebben we ook onze eigen vertrouwde drukkers om ons heen verzameld. Drukkers waarvan we zeker weten dat het drukwerk er perfect uit zal zien en waarvan we er van op aan kunnen dat het werk geleverd wordt wanneer en hoe wij (en dus u) dat willen.

Voor het 'standaard' handelsdrukwerk èn huisstijlen heeft Diezign altijd hele mooie prijzen. Dit betekent dat Diezign voor u eventuele financiële beperkingen voor uw drukwerk weg kan cijferen. En dan komt het kwaliteitsverschil van het drukwerk daar ook nog eens bij!

Vraagt u eens (geheel vrijblijvend) een offerte aan en u zult al snel merken dat wij zowel onze diensten als het drukwerk wel heel voordelig leveren kunnen!

Heeft u specifieke wensen? Wij zoeken het uit voor u en regelen het voor u! U hoeft alleen maar aan te geven wat u zoekt en wij doen de rest!

Klik hier voor onze aanleverspecificaties

 


diensten