Diensten


Advertenties

Advertenties vallen onder de meest gebruikte vorm van reclame maken. Bij Diezign maken we wekelijks tussen de 5 en 15 advertenties in het klein en groot. Advertenties die rustig en sjiek moeten zijn, helder en duidelijk of advertenties die vooral moeten knallen en actiematig zijn. Van imago-advertenties tot voordeelknallers, we maken ze allemaal. Uiteraard leveren wij kant en klare advertenties aan die geschikt zijn voor drukwerk bij u of uw uitgever en desgewenst regelen wij de advertentieplaatsing ook voor u. Dat alles uiteraard tegen zeer voordelige tarieven.

Flyers & Folders

De laatste jaren is Diezign uitgegroeid tot een serieuze partner als het om flyers en folders gaat. Bij Diezign ontwerpen we niet alleen uw flyer, we organiseren ook uw drukwerk en levering. Indien gewenst kunnen wij ook de verspreiding voor u regelen. heeft u een strooifolder nodig of een uitgewerkte mailing? Dan bent u bij Diezign ook aan het juiste adres. U geeft aan wat u wilt en wij regelen alles voor u, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Posters

Wat is er nu opvallender dan een grote poster met uw uiting? Bij Diezign kunt u terecht voor uw ontwerp en advies, maar ook voor uw drukwerk. De laatste jaren hebben we bewezen uw drukwerk voordelig te kunnen uitvoeren, zonder verlies van kwaliteit.

Logo & Huisstijl(en)

Een goede en duidelijke huisstijl is belangrijk voor een bedrijf. Veel starters maken de fout eenvoudig te beginnen omdat de kosten voor een huisstijl hoog zouden zijn. Niets is minder waar! Bij Diezign spreken we ook niet van hoge kosten, maar van een kleine investering. En dan heeft u wel een goede en herkenbare huisstijl waarmee u duidelijk en professioneel voor de dag komt. Van ontwerp tot drukwerk van uw gehele huisstijl (met het aantal producten dat u zelf wenst), bij Diezign bespaart u veel geld op een professionele huisstijl!

Etiketten / Labels

Diezign is hèt reclamebureau voor uw etiketten! Met jarenlange ervaring in ontwerp en opmaak van etiketten hebben wij de kennis en het juiste inzicht om uw etiketten te ontwerpen. En dat niet alleen! Ook kunnen wij u verantwoord adviseren omtrent het te kiezen materiaal en de duktechniek. Als je dan het voordeel meerekent dat je bij Diezign kunt halen op het drukwerk zelf, weet je dat je niemand anders hoeft te zoeken. of het nu om grote etiketten in een kleine oplage gaat of kleine etiketten in hoge oplage, verdeeld over diverse ontwerpen, u moet bij Diezign zijn.

Klantenpassen

Specifiek voor klantenpassen hebben we inmiddels ruime ervaring opgedaan en kunnen wij u bijvoorbeeld de ISO 7810 'bank'passen leveren. Deze passen worden steeds vaker gebruikt en worden in topkwaliteit bedrukt, zoals u voor die prijs echt nergens anders zult krijgen. Bij uw offerte aanvraag kunnen wij u desgewenst een voorbeeld toesturen. Klantenpassen van Diezign zijn van topkwaliteit en van ons kunt u een totale offerteprijs (incl. bijv. barcode printen, clichés e.d.) ontvangen, waarbij u niet zelf hoeft te rekenen door de vele aparte extra kosten of waarbij u, na levering, ineens voor verrassend hogere kosten staat!

Overig promotiemateriaal

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk tegenwoordig. Maar u wilt ook dat uw idee correct uitgewerkt wordt. Wat u ook zoekt, wij maken het! Diezign heeft in de loop der jaren een stabiel netwerk van drukkers opgebouwd. In dit netwerk hebben we enkele drukkers voor het voordelig drukken van standaard drukwerk (visitekaarten, briefpapier e.d.) en handelsdrukwerk zoals flyers, folders en brochures. Voor het echte topkwaliteit drukwerk hebben we ook onze eigen vertrouwde drukkers om ons heen verzameld. Drukkers waarvan we zeker weten dat het drukwerk er perfect uit zal zien en waarvan we er van op aan kunnen dat het werk geleverd wordt wanneer en hoe wij (en dus u) dat willen.

Voor het 'standaard' handelsdrukwerk èn huisstijlen heeft Diezign altijd hele mooie prijzen. Dit betekent dat Diezign voor u eventuele financiële beperkingen voor uw drukwerk weg kan cijferen. En dan komt het kwaliteitsverschil van het drukwerk daar ook nog eens bij!

Vraagt u eens (geheel vrijblijvend) een offerte aan en u zult al snel merken dat wij zowel onze diensten als het drukwerk wel heel voordelig leveren kunnen! Heeft u specifieke wensen? Wij zoeken het uit voor u en regelen het voor u! U hoeft alleen maar aan te geven wat u zoekt en wij doen de rest!

Korte impressie van ons werk